Thuiszorg en wijkverpleging

Wilt u thuis medische zorg krijgen? Of hulp bij het aankleden of wassen? Dan is wijkverpleging misschien iets voor u. Wijkverpleging is persoonlijke zorg en verpleging aan huis. U krijgt wijkverpleging als u een chronische ziekte of lichamelijke beperking heeft. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten voor wijkverpleging en kan u een overzicht geven van alle zorgverleners met wie zij afspraken hebben gemaakt. U kunt rechtstreeks contact met de organisatie opnemen als u wijkverpleging wilt regelen.

Klik hier voor een overzicht van de thuiszorgorganisaties binnen de gemeente Soest. 

Vindt u dat u te lang moet wachten op de zorg die u nodig heeft? Uw zorgverzekeraar kan u misschien helpen om een zorgaanbieder te vinden die u eerder kan helpen.

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings