Een eigen bedrijf starten

Wilt u een eigen bedrijf starten of beginnen als ZZP’er? Laat u dan goed informeren. U kunt voor informatie en advies terecht bij de Kamer van Koophandel of het Ondernemersplein in Amersfoort. Bent u net gestart en wilt u graag advies? Wellicht kan de Ondernemersladder in Soest u helpen.

 

Heeft u geld nodig om uw startersplannen te realiseren? Wellicht komt u in aanmerking voor een microkrediet. Een microkrediet is een kleine lening voor startende en doorstartende ondernemers die via de reguliere kredietmarkt (zoals banken en beleggers) geen lening kunnen krijgen. U kunt een microkrediet aanvragen bij Qredits.

 

Bent u werkloos en wilt u een eigen bedrijf starten? Informeer dan bij uw uitkerende instantie naar de mogelijkheden. Kijk op de website van het UWV of BBS voor meer informatie.

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings