Onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning voor inwoners

Heeft u vragen op het gebied van zorg, wonen, werk, inkomen en onderwijs? Dit kan gaan om vragen voor uzelf of voor uw kind. Of loopt u vast in de samenwerking met zorgorganisaties? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen van een cliëntondersteuner.

Onafhankelijke cliëntondersteuners  kunnen u helpen antwoorden te vinden op uw vragen. Onafhankelijk betekent dat de ondersteuner in de positie is om in uw belang te werken en vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. De clientondersteuner is niet dezelfde persoon die beslist over uw hulpvraag. 

Binnen de gemeente Soest zijn er verschillende organisaties die u kunnen ondersteunen.

Links leest u per organisatie wat u kunt verwachten en hoe u contact kan opnemen. Als u dit prettig vindt, kunt u ook contact opnemen met de ingang zorg, werk en inkomen van de gemeente Soest. Zij kunnen met u meedenken over de juiste ondersteuning.

Persoonlijk plan

Als u zich meldt bij de gemeente omdat u behoefte heeft aan ondersteuning, dan kunt u een persoonlijk plan of familiegroepsplan indienen. Dit is niet verplicht. Als u een plan indient, dan betrekt de gemeente dit bij het gesprek.

Op de website van het Adviespunt zorgbelang vindt u een voorbeeld van een plan.

 

 

 

 

Partners

Abrona

 

Apetito

 

Balans

 

Janmaat

 

Jumbo

 

Kwintes

 

Leef3

 

Lyvore

 

MEE

 

Mezzo

 
 

Picnic

 

Sensoor

 

SWOS

 

TV Toss

 

Welzin

 

Yoga

 

Youké

 


Suggesties voor de website? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Contact | Disclaimer