Sociale contacten

Misschien kent u niet zoveel mensen. Of misschien zou u graag meer willen betekenen voor anderen. Er zijn allerlei manieren om uw contacten te versterken en om nieuwe mensen te leren kennen. In Soest zijn er allerlei mogelijkheden om anderen te ontmoeten en om zelf actief te zijn.

Uit in Soest en Soesterberg

Wij zijn Soest is een website voor, door en met bewoners.

Bij Idea kunt u terecht voor de bibliotheek, kunstencentrum en -uitleen, theater en volksuniversiteit.

De Stichting Welzijn Ouderen Soest (SWOS) biedt een aantal activiteiten die u kunnen helpen meer contact te krijgen met mensen uit uw omgeving.

Stichting Balans is de welzijnsorganisatie voor Soest en Soesterberg. Balans organiseert allerlei activiteiten voor oud en jong.

De Soester Kring organiseert sociaal-culturele bijeenkomsten voor iedereen.

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan.

 

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.