Over Zorgzaam Soest

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg. Dit online platform bestaat uit een website voor inwoners en een besloten online community voor professionals en vrijwilligers. Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven.

Website voor inwoners

Inwoners vinden op deze website oplossingen voor hun hulp- en ondersteuningsvragen over jeugd en gezin, vervoer en mobiel zijn, werk en inkomen, sociale contacten, gezondheid, wonen en mantelzorg. De website biedt ook informatie over vrijwilligers, zorg en overlast en praktische hulp.

Online community

De online community van Zorgzaam Soest is een veilige en besloten plek die aansluit bij de behoefte van organisaties om meer en beter samen te kunnen werken aan oplossingen voor inwoners met hulp- en ondersteuningsvragen. De online community is dé plek waar professionals en vrijwilligers kennis en ervaringen kunnen uitwisselen op het gebied van zorg, welzijn en samenleven. 

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.